3strej's Tech Egg

The 3Strej Of Your Life.

Äta Indisk mat

Det är så gott med mat och att man kan äta så många olika typer av maträtter. Det är ju underbart tycker jag och man vill gärna variera sig och äta lite olika saker varje dag. Det är ju härligt att det finns så mycket att välja på men något som är lite av en favorit är ju indisk mat det är så underbart gott tycker jag och det finns så mycket att välja på. Så många olika rätter och smaker så det finns mycket att prova och smaka som man kanske inte har ätit förut. 
Ja det är ju härligt när man kan kan hitta bra indisk mat som man bara vill ha mer och mer av.

Finns så mycket att välja på 

Ja det finns ju verkligen så mycket att välja på och om man vill få lite extra inspiration och kunna beställa online så kan man gå in på chilimasala.se och komma in det.
För det är ju kul att lära sig laga den maten som man tycker så mycket om men det är inte alltid som man orkar det och då kan det vara bra att man kan beställa den maten så att den kommer hem eller att man går ut och äter. Det är ju mysigt att komma ut och äta lite så att man kan göra något annat och så får man äta bra och god mat som man tycker om och som man känner är den maten som man är så sugen på att äta. Ja indiskt mat är verkligen gott och det är något som jag blev väldigt sugen på att äta nu känner jag. Det vore gott att äta nu till lunch, får se vad jag hittar på om det blir lite indisk mat till lugn eller middag, det vore inte helt fel det inte. Så gott ju.